Gong… Si de la capat! – premiera la Teatrul Tanase

Gong!… Si de la capat! este cea mai noua premiera a Teatrului de Revista “Constantin Tanase” si a stagiunii 2015 - 2016.
Actorii Vasile Muraru si Valentina Fatu – Patrascu sunt protagonistii unuia dintre cele mai asteptate spectacole, un veritabil tur de forta in care cei doi se afla aproape tot timpul pe scena. Si joaca! Momentele lor artistice savuroase alterneaza cu reprizele Ansamblului de Balet al Teatrului de Revista Constantin Tanase (coregrafia: Oana Cocarta). Este un balet exclsuiv feminin, dar se remarca aparitia in spectacol a doi dintre solistii – baieti ai baletului: Edy Chirtescu (asistent coregraf) si Eugen Sanda.

Din distributie face parte si actorul Alin Gheorghisan.

Textele sunt semnate de Sorin Tofan, Robert Coravu si Sorin Petrescu, iar muzica de Laurentiu Niculescu, Dan Dimitriu si Cristian Faur.
Regia spectacolului Gong!… Si de la capat! este semnata de Claudiu Perusco, iar scenografia apartine Anei Iulia Popov.
Acest show-ul a marcat si lansarea oficiala a unui nou cuplu de actori care nu mai au nevoie oricum de nici o prezentare si care, inca de la debutul ce a avut loc in urma cu aproape doi ani ( dupa trecerea in nefiinta a celebrului actor Nae Lazarescu) se bucura de un success extraordinary. Dovada si seria de emisiuni Chef de ras difuzate cu ocazia Sarbatorilor de Paste, de Craciun si a Revelionului care au fost de fiecare data lideri incontesteabili de audienta.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros