Fii de 10, la suflet si la trup!

In cadrul evenimentului Femei de 10 organizat de Marina Almasan, Catena a oferit cadouri pentru toate invitatele. In urma extragerii biletelor norocoase ale tombolei, cateva dintre acestea au avut ocazia sa castige si produse Color&Soin (produs frantuzesc ce se comercializeaza in farmaciile Catena).

Color&Soin este o vopsea de par fara amoniac, permanenta, care acopera 100% din parul alb de la prima utilizare si protejeaza parul, fiind testata
dermatologic.

Prezentarea acestui produs a fost facuta de Ruxandra Andronache, farmacist diriginte Catena, care a mentionat faptul ca, gratie proteinelor vegetale din grau si ovaz, uleiurilor vegetale si uleiurilor esentiale care le contine, aceasta vopsea stimuleaza stralucirea, volumul si supletea firului de par. Color&Soin coloreaza parul respectand structura naturala a firului de par, tehnologia si naturaletea imbinandu-se armonios.

Aceasta intalnire mondena a Femeilor de 10 a fost un nou prilej de informare si destindere pentru toti invitatii, dar mai ales pentru cititoarele revistei online lansata de curand, care imbina mai multe genuri publicistice si personalitati din spatiul public romanesc. Amfitrion a fost Marina Almasan, iar protagonistii serii au fost Ruxandra Andronache, farmacist diriginte Catena, nutritionistul Cristian Margarit, designerul de bijuterii Silvia Stefanescu, managerul Tricotton Elena Stoica, analistul de moda Emanuel Iuhas, expertul financiar Tudor Lalu, medicul oftalmolog Roxana Cozubas si instructoarea de fitness-aerobic, Madalina Cioveie (campioana europeana in 2005) si campioana mondiala in 2004 si 2006 la gimnastica aerobica), cu o demonstratie antrenanta de Zumba.

Cele mai asteptate si savurate momente ale serii au fost insa cele artistice. Mai precis recitalurile interpretilor Ricardo Carria (Portugalia) si Hevito (Cuba), cel al Mariei Nagy si nu in ultimul rand al lui Nico. Indragita solista de muzica usoara a prezentat cu aceasta ocazie cel mai nou album al sau intitulat Motive si lansat, in premiera, la farmacia Catena din Piata Romana. La final, toti invitatii au primit cadou acest album sponsorizat de Catena, lantul de farmacii a carei imagine este Nico.

Realizator: Oana Georgescu