Afrodita EndermoSPA

La Café PASCUCCI din Bucuresti managerii AFRODITA EndermoSpa by IGIENA (Daniela Draghici, Presedinte IGIENA S.A. si Ramona Dinita, Manager Salon) au invitat VEDETE si reprezentanti mass-media sa descopere SECRETELE FRUMUSETII AFRODITEI si ale “TINERETII FARA BATRANETE”!

Aici a avut loc prezentarea celor mai revolutionare programe si tehnici de diagnostic si tratament folosite la Centrul Endermologic AFRODITA EndermoSpa by IGIENA situat pe Calea Dorobanti si inaugurat oficial in decembrie anul trecut.

Au fost prezente la acest eveniment cu totul special actrita Teatrului de Revista “Constantin Tanase” STELA POPESCU, DEEA si DINU MAXER, OANA si VIOREL LIS, fostele mari campioane ELISABETA LIPA si DOINA IGNAT (canotaj) si MONICA IAGAR (atletism), interpretele ELENA MERISOREANU, ANA MARDARE si MARINELA PARVU, FLORENTINA OPRIS (Prima TV), actorii VICTOR YILA si GABRIEL FATU, ION LACEANU, designerul LILIANA TUROIU-UDREA, compozitorul JOLT KERESTELY, TAVI COLEN (calare pe “motorul” sau, un superb Chopper “Honda Shadow”), CATALIN CATOIU (TEAVA), ANDI ANTEMIA, MIHAELA SERBAN etc.

Specialistii CENTRULUI de infrumusetare, slabire si remodelare corporala AFRODITA EndermoSpa by IGIENA au prezentat jurnalistilor, dar si VEDETELOR care au avut si vor avea ocazia sa cunoasca pe propria…piele si pe propriul trup, cele mai moderne si noi tehnici de diagnostic si tratament facial sau corporal. Actorul Gabriel Fatu “s-a oprit” dupa eveniment pentru un tuns la AFRODITA Salon situat alaturi de CENTRUL SPA.

Toate VEDETELE au fost si vor fi gata sa impartaseasca din impresiile unui loc cu totul special care se bucura de cele mai inalte standarde ale serviciilor, ambinatei, dotarilor si ale unei echipe alcatuite din veritabili profesionisti.
Oana Georgescu