Alexandra Usurelu – „Ceva se intampla cu noi”

Alexandra Usurelu si Mircea Vintila au lansat piesa si videoclipul oficial Ceva se intampla cu noi in cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions de la Palatul Ghika.

Lansarea a avut loc intr-un decor idilic – o gradina cu flori de liliac aranjate chiar de Alexandra inaintea spectacolului. Au acompaniat-o la pian compozitorul si textierul Bobby Stoica, muzicianul Mariano José Castro (Argentina), contrabasistul Adrian Flautistu si percutionistul Dan Incrosnatu. Surpriza serii a fost Mircea Vintila alaturi de care, Alexandra Usurelu a lansat cel mai nou single al ei: Ceva se intampla cu noi. Videoclipul s-a filmat in Brazilia, in statul Bahia si a fost foarte de bine primit de public. Videoclipul a fost realizat in mijlocul unei comunitati de oameni simpli, care traiesc in armonie cu natura, cu oameni frumosi care ne arata ca nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiti. Un alt invitat surpriza a fost Cornel Ilie (VUNK); cei doi au mai cantat impreuna doua piese compuse chiar de el: Balada pentru o minune si Noptile trec (doar visele raman), genericul serialului de la Acasa TV Ingeri Pierduti. Primul sau videoclip a fost facut in colaborare cu actorul Dan Bordeianu la piesa Doi Straini. Desi si-a stapanit cu greu emotiile, vocea si muzica Alexandrei Usurelu au ajuns la inimile tuturor celor prezenti, spectatori, membri ai familiei, buni prieteni, colegi de breasla si jurnalisti. Printre invitati s-au numarat: Oana Sarbu, Adela Popescu, Cristi Enache (Directia 5), Septimiu Urzica si colegii lui din trupa The dAdA s.a.

Alexandra Usurelu s-a remarcat prin vocea calda si piesele sensibile, originale, compuse si acompaniate de Bobby Stoica (ex Voltaj). Fiecare aparitie a sa este una speciala pentru ca transforma scena intr-un decor de vis, boem, cu flori si proiectii sub forma de tablouri.

TONICA si SENSO TV au fost parteneri media ai acestui eveniment.

Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros