Arta aranjarii mesei

Designerul Pascal Delmotte a decorat in stilul sau inconfundabil trei mese cu trei abordari total diferite: “Grande Epoque” cu Hermes, “Alice in Wonderland” (“Alice in tara minunilor”) cu Royal Albert si “Primavera” cu Villeroy&Boch.

Inventivitatea si personalitatea celebrului designer belgian, promotor al curentul mondial “L’Art de la table” s-au regasit in superbul décor al My House, locul unde au fost expuse cele trei mese. Pascal Delmotte ne arata cat de simplu se pot combina farfurii de diferite forme si culori, cu tacamuri, pahare si flori pentru a crea veritabile opere de arta simplul aranjament al unei mese. El a decorat in stilu-i caracteristic trei mese, cu trei abordiri diferite, folosind mai multe servicii de masa. “Grande Epoque” s-a vrut a fi o noua optiune pentru masa de familie, iar “Alice in tara minunilor” si “Primavera” pete de culoare.

De ceva vreme, Pascal Delmotte, unul dintre cei mai cunoscuti designeri de interior din Romania se imparte intre Bucuresti, Geneva si Bruxelles. Aventura romaneasca a inceput atunci cand a terminat de renovat si decorat prima casa la Bucuresti, o superba vila din anii 1930. Rezultatul a fost spectaculos. Din 2010 are propria agentie la Bucuresti si de atunci pune in toate proiectele sale acel «savoir-faire» unic care ii definste stilul: reinventarea clasicului in modernitate. Idolii sai sunt adevarati guru in domeniu: Christian Liaigre, Herve van der Straeten, Marcel Wanders si Andree Puttmans.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu