ARTmania Festival 2010

Festivalul ARTmania 2010 va avea loc in perioada 13-15 august. Ajuns la cea de a cincea editie, festivalul incepe comunicarea evenimentelor cu o trupa de peste ocean mult asteptata in Romania: Kamelot (SUA) va canta vinerii in Piata Mare din Sibiu.

In ultimii patru ani pe scena festivalului au fost prezente nume trupe rock consacrate printre care Nightwish, HIM, Opeth, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation. Festivalul prezinta concerte in Piata Mare si expozitii, petreceri, precum si alte actiuni culturale in cetatea medievala a Sibiului.

Kamelot este o trupa regala pe scena Metal, prestigioasa si influenta in ultimele doua decenii. Faima formatiei in randul fanilor si a presei a crescut progresiv, fiecare dintre cele sapte albume de studio depasindu-si predecesorul prin calitatea versurilor si a productiei. Kamelot combina diferite stiluri definind o marca distincta: “Cantam Power Metal la fel de mult ca si Progressive Metal si Gothic Metal”, spune fondatorul trupei, Thomas Youngblood.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro adaugand la preturile de mai jos comisionul de ticketing in valoare de 6%.

Pana in 30 aprile 2010, biletele si abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 70 RON pe zi si 110 RON pentru abonamente. In perioada 1-31 mai: 80 RON pe zi si 140 RON pentru abonamente. 1 iunie – 12 august: 90 RON pe zi si 160 pentru abonamente. 13-15 august: 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente.

ARTmania Festival 2010 este organizat de ARTmania Events in parteneriat cu Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu.

www.artmaniafestival.ro