Autor 10 – Targ de bijuterie romaneasca

Cea de-a X-a editie a AUTOR, cel mai important targ de bijuterie contemporana din Romania, editie jubiliara, se va desfasura la Sala Dalles din Bucuresti in zilele de 16 si 17 noeimbrie.

SENSOTV.RO este partener media traditional al binecunoscutului eveniment bianual initiat si organizat de Dan Piersinaru, artist visual, fotograf si designer. El se numara printre artistii plastici care s-au alaturat si sustin Campania SENSOTV.RO “Romania, tara inimilor mari”:

Dan Piersinaru sustine Campania Romania, tara inimilor mari

Bijuteria de autor e obiect de arta, unicat, iar cei care creaza, dar mai ales poarta o bijuterie de autor, reprezinta “entitati unice”. Despre inceputuri, despre succesul unui asemeena demers si despre organizarea unui targ de bijuterii contemporane romanesti care a a ajuns la cea de-a Xa editie si depasit de multa vreme granitele tarii ne-a vorbit in exclusivitate Dan Piersinaru. El si-a propus ca fiecare editie sa construiasca si sa impulsioneze creatia de bijuterie contemporana in Romania

AUTOR aduna de doua ori pe an toata crema creatorilor sub umbrela unui singur eveniment. Cele mai noi colectii de bijuterii sunt expuse si realizate de cei mai creativi designeri romani. Sunt bijuterii minimaliste sau supradimensionate, inspirate din natura, din cultura pop, din folclor, din istoria artelor plastice etc.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu