Back to School – Jewelry Design Fair, editia a IV-a

30 de tineri designeri, trei zile de expozitii, conferinte si workshop-uri pe tema bijuteriei contemporane de autor au adus in atentia publicului domeniul emergent al bijuteriei ca forma de arta independenta.

Gazduit de Galeria Galateca, „Back to School” a sarbatorit aniversarea a trei ani de la infiintarea Assamblage Scoala de Bijuterie Contemporana. Targul bianual de bijuterie contemporana Jewelry Design Fair reprezinta un demers natural in evolutia si sprijinul acestui domeniu al bijuteriei contemporane, alaturi de cel al artei, al designului si industriilor creative in Romania.

Tineri designeri consacrati sau aflati la inceput de drum, formatori culturali, jurnalisti, antreprenori in industrii creative, manageri de galerii, oameni de comunicare si specialisti in proiecte creative si-au dat intalnire cu ocazia expozitiei de bijuterie contemporana din cadrul Scolii Assamblage.

„Inelul in bijuteria contemporana – forme si volume”, „Imbinarea constructiei si a formelor organice in designul bijuteriei contemporane”, „Tehnica modelarii cerii si turnarii centrifugale” sau „Rasina ca material alternativ in bijuteria contemporana” au fost temele abordate la workshop-urile din cadrul Galeriei Galateca.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Oana Georgescu