Bijuterii spectaculoase la AUTOR 10

Autor 10, Targul de bijuterie contemporana a sarbatorit la Sala Dalles cea de-a 10-a editie aniversara. Mesajul ? - “Viitorul are Autor colectiv” Tema? - “Bijuteria – identitate” pentru ca, “bijuteria are finalitate doar atunci cand este purtata" (Dan Piersinaru, fondatorul Autor.)

Aceasta poveste de succes a inceput sa se scrie de catre Dan Piersinaru, creatorul platformei AUTOR acum 5 ani, a crescut, a evoluat si acum sarbatorește 10 editii de bijuterie de Autor. Anul acesta Sala Dalles a fost transformata de un setting cu totul revolutionar semmnat de cel mai dorit curator de spatii expozitionale, arhitectul Attila Kim. Un traseu coerent pentru vizitatori care a puns in valoare, prin materiale neconventionale si jocul de lumini si umbre, actorul principal: bijuteriile.

Au expus peste 60 de designeri de bijuterie contemporana si de arta, dintre care si straini (Spania, Bulgaria, Costa Rica, Polonia). Ei au fost selectati printr-un criteriu nou, care ne-au permis sa vedem la eveniment si cele trei piese-statement cu care aplicatia lor a fost admisa.

Girul sectiunii “Recomandat de…” l-a dat celebra creatoare de moda Maria Lucia Hohan. Unul dintre designerii preferati ai vedetelor de la Hollywood, Maria a fost remarcata de presa internatională dupa ce creatiile ei au fost purtate de personalitati precum Catherine Zeta-Jones, Nicole Kidman, Jennifer Lopez, Dita von Teese, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Katherine Heigl, Jennifer Hudson, Kelly Rowland, Eva Longoria, Sofia Vergara sau Nicole Richie.

SENSOTV.RO a fost Partener Media al acestui eveniment.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu

Foto: Oana Georgescu