BODY MIND SPIRIT Festival – editia a VI-a

Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival s-a aflat la cea de-a VI-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania. La 'Targul pentru trup, minte si suflet' participa anual sute de expozanti si ofera vizitatorilor interesati de un stil de viata mai sanatos, produse si terapii naturiste, cosmetice, sfaturi si metode de dezvoltare personala.

Practic tot ceea ce este necesar pentru a-ti stimula mintea, a-ti revitaliza corpul si a-ti implini sufletul, fiind locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala. Este un mix de expozanti de top, speak-eri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, demonstratii sportive, dansatori si muzicieni de renume, un eveniment plin de inovatie si inspiratie.

Locul unde se gasesti raspuns la intrebari precum: Vrei sa scapi de stres in cateva minute? Iti doresti sa slabesti? Vrei sa descoperi ultimele tendinte in materie de suplimente nutritive? Ti-ar placea sa realizezi cat de puternic esti din punct de vedere mental? Sau poate ar fi interesant sa afli cum sa-ti gasesti sufletul pereche sau cum sa ai o comunicare mai buna cu cei din jur?…

Oana Georgescu