BODYFORM

Este o experienta unica si inovatoare cu rezultate spectaculoase: 20 de minute de antrenament echivaleaza cu 6 ore de antrenament in salile de fitness si forta! Demonstratiile live ale instructorilor Alex si Andrei si ale handbalistului Iulian Stamate, pivotul Echipei Nationale de Handbal, care a experimentat deja aceasta metoda de antrenament, o prezentare inedita de moda, personalitatile din show-biz, sport, arta, medicina, business, recitalurile muzicale sustinute de Adrian Enache si Eva Kiss, dar mai ales atmosfera destinsa, de buna dispozitie, au contribuit din plin la reusita unui eveniment special!

Printre invitatii din strainatate s-au numarat germanii Alf Klostermann, Key account manager national si international al Companiei “MILON” Industries (compania care construieste aparatele “mihabodytec”) si Botond Mezey (Studio 53), reputat expert in fitness si aparate de forta, colaboratorii apropiati ai Project managerului Sorin Marcus. QUICK BODYFORM este destinat acelora care nu au timp liber, celor care nu fac sport sau nu merg la sala de fitness, celor care vor sa slabeasca si sa se mentina in forma.

Acest program este folosit si de cosmonautii de la NASA, de pilotii din Formula 1 si de sportivii de mare performanta – campioni olimpici, mondiali si europeni, este de-acum si in Romania! Antrenamentul include programe speciale, personalizate si se adreseaza celor care vor sa slabeasca, sa se mentina in forma si sa-si sporeasca tonusul si circulatia sangvina, celor care au dureri de spate, care vor sa scape de celulita si vor sa-si mareasca masa musculara, celor care au afectiuni articulare sau acelora care au nevoie de recuperare medicala. Lansat si implementat cu doi ani in urma in Germania, si dupa ce a cucerit Europa si tari precum Africa de Sud, Emiratele Arabe Unite si Japonia, sistemul este prezent de acum si in Romania.

Oana Georgescu