Bonton Fashion Days

«Bonton Palace» a fost gazda unui eveniment-spectacol cu totul special. Trei zile sau mai bine zis trei seri, terasa « Belvedere» situata pe malul lacului Herastrau a fost dedicata in exclusivitate modei, mai precis celei de-a II-a editii a festivalului «BONTON FASHION DAYS» by Doina Levintza!

Astfel, au putut fi admirate cele mai noi colectii, unele exclusiviste, ale unora dintre cele mai importante nume si brand-uri internationale, alaturi de renumiti designeri autohtoni – Doina Levintza, Dan Coma, Irina Marinescu, Kinga Varga, Elena Perseil sau Elena Criveanu.

Unul dintre maestrii de ceremonie a fost Mihai Morar, dar inainte debutul evenimentului, celebra creatoare de moda Doina Levintza a ales 30 dintre cele mai frumoase manechine. Aceasta a mizat in special pe figuri proaspete, care sa aduca un aer de naturalete. Surpriza organizatorilor a reprezentat-o cele doua invitate de onoare – Amruta Patki – Miss India si fosta Miss Earth 2006, Klaudia Ungerman – Miss Polonia.

Fashion show-ul a fost completat de o multime de momente artistice – “bartender show” by Costin Tarsoaga, muzica live cu Ozana Barabancea, recitalul Sylviei ft. Dj Rhino, momentul de balet al prim-solistilor Operei Nationale Bucuresti Monica Petrica si Razvan Mazilu.

Una dintre cele mai apreciate seri a fost cea in care desgineri precum Adelina Ivan ( pentru creatoare au prezentat si Miss India ), Cosmina Eglezian, Lena Criveanu si Mihaela Drafta sau brand-uri precum «Passion du Brasil» si «Manoush» au fost aplaudate la scena deschisa de publicul prezent. I-am remarcat pe sotii Mirela si Cornel Fugaru, Dana si Adrian Nastase, dar si pe Andreea Esca si Alexandre Eram, pe Iuliana Marciuc, Rita Muresan, Oana Roman, Gabriel Cotabita. Recitalul serii a fost sustinut de Sylvia si Dj Rhino.

Oana Georgescu