Bucharest In Art

Situata in decorul mirific al Gradinii Japoneze din Parcul Herastrau, “Tête-à-Tête Chill, Art&Coffee” a gazduit evenimentul BUCHAREST IN ART, un nou concept ce promoveaza tinerii artisti. Acestia si-au expus “produsele” si creatiile atat de apreciate de vizitatori pe sectiuni care mai de care mai atractive: Vintage, Handmade, Design Fair sau Vinyls.

Organizatorii au extins insa conceptul pornit de la o idee simpla, dar combinand stiluri si lucruri inedite, cu personalitate, fiecare avand o poveste de spus si au adaugat “listei”: Shopping, Photo la minut, Carti pentru pasionatii de cultura, Fashion design, Proiectii cu stil – Visual’s, Cocktailuri & Cookies, Party, Concursuri, Premii, Macarons Madame Lucie (de la tanarul Alexandru Gorj, care a oferit un sampling cu cele mai exclusiviste dulciuri pariziene, am aflat povestea ”Les Macarons”), DJ’s, Muzica (Alexandru, Florance, Sebu, Bamse, Lee.onte)…

Intr-un cuvant BUCHAREST IN ART. Evenimentul unde au participat si vor fi prezenti oricand toti aceia care au gasit raspunsul la intrebarea “Poti sa alegi intre muzica, arta si shopping?”.

Oana Georgescu