Catena, noul partener al clubului F.C. ARGEȘ

Cu ocazia conferinței de presă organizată la Pitești s-a făcut anunțul oficial de semnare a parteneratului dintre Fotbal Club Argeș Pitești cu rețeaua de farmacii CATENA, două echipe redutabile, campioane, cu performanțe remarcabile. Au fost prezenți Alina Marinescu, Director General Catena și Daniel Marin, Președinte Catena Racing Team, alături de gazde, antrenorul principal al alb-violeților, Marius Croitoru și portarul Cătălin Straton.

Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România şi a demonstrat, de-a lungul a peste două decenii, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci și că se implică activ şi în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.

”Lanţul farmaceutic va fi alături de F.C. Argeş în acest sezon competiţional cu posibilitatea prelungirii contractului pe următorii ani. Catena va sprijini necondiţionat gruparea din Trivale, indiferent de poziţia ocupată în clasament” – a spus Alina Marinescu, referindu-se la importanța unui parteneriat dintre un brand autentic românesc, lider de profil în retailul farmaceutic și o echipă de fotbal de top, cu tradiție și istorie de aproape 70 de ani (echipa a fost fondată în 1953 sub numele de Dinamo Pitești și a debutat în prima divizie în sezonul 1961 – 1962; cinci ani mai târziu și-a schimbat numele în F.C.Argeș Pitești, denumire pe care o poartă și în prezent)

Cu o zi înainte de semnarea parteneriatului, într-un meci amical, echipa F.C.Argeș care joacă în superliga României a făcut egal, 2 – 2 cu reprezentativa de tineret UNDER 21 antrenată de Emil Săndoi, iar pe 4 decembrie, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, Vulturii Alb-Violeți au jucat meciul derby cu F.C.Rapid. Cu gândul numai la victorii, antrenorul echipei, Marius Croitoru a subliniat, așa cum a făcut-o și portarul Cătălin Straton, importanța semnării acestui parteneriat și a susținerii echipei de către Catena, Farmacia inimii,

Prezența la conferința de presă a lui Daniel Marin, Director Financiar Fildas-Catena Grup și Președinte Catena Racing Team nu a fost deloc întâmplătoare. Cu 8 ani în urmă lua ființă Catena Racing Team, cel mai numeros, mai important și mai titrat club polisportiv al unei companii private din România și de-atunci, membrii săi au urcat pe podiumul competițiilor corporatiste de aproape 400 de ori cucerind 120 medalii de aur, 142 medalii de argint și 123 medalii de bronz. Și cum nimic nu este întâmplător, prezența noastră aici se leagă și de echipa de fotbal Catena Racing Team, cu un palmares de excepție realizat de-a lungul timpului, cu 33 de podiumuri (16 locuri I, 10 locuri II și 7 locuri III) și cu performanțe extraordinare obținute anul acesta: este câștigătoarea Campionatului Companiilor, Cupei Companiilor, Superligii Companiilor Medical & Pharma Football Cup, a Campionatului Național al Firmelor si Instituțiilor 2022 – organizat de Federatia Română de Minifotbal și recent a devenit Vicecampioana Europeană la Euro Business Cup, competiție desfășurată în Antalya.

Să nu uităm că, în sezonul trecut, echipa F.C.Argeș a reusit performanta de a se clasa pe locul 4 in timpul sezonului regulat participand pentru prima dată in Play-Off-ul Ligii 1, iar la finalul sezonului echipa a ocupat un merituos loc VI. Sperăm că anul acesta se va clasa pe podium așa cum merită toți jucătorii, antrenorul, staff-ul tehnic și suporterii inimoși, dar și noul partener, Catena, Farmacia inimii care își dorește să readucă F.C.Argeș în elita fotbalului românesc.

Realizator: Oana Georgescu, Florin Prodana

Editor: Andrei Gheorghiu

Foto: Sebastian Oros