Catena, premiata la Gala Performerilor in Sanatate

In premiera, revista Capital, care ne-a obisnuit deja cu o serie de top-uri foarte interesante, a premiat pentru prima oara, in acest an, performerii din domeniul sanatatii. La Gala Top 100 performeri din sanatate, prima editie, compania Catena a fost recunoscuta pentru performanta si premiata ca lider in domeniul retailului farmaceutic romanesc.

Alina Marinescu: ‘’Este un premiu care ne onoreaza si ne obliga’’

La primirea premiului de lider in domeniul retail-ului farmaceutic, Directorul general Catena, Alina Marinescu, a declarat: ‘’Este lantul cel mai mare din Romania, 100% romanesc, o firma de succes cladita prin munca echipei! Nimic nu ar fi fost posibil fara implicarea colegilor din farmacii, a celor din departamentul de suport…Se spune ca retail-ul farmaceutic a fost castigatorul pandemiei, dar sa stiti ca farmacistii si asistentii de farmacie din Catena au fost prezenti si ei zi de zi, au fost si ei eroii pandemiei, pentru ca au lucrat neincetat sa serveasca si ei binele poporului. Acest premiu ne onoreaza si ne obliga sa pastram excelenta si pozitia de lider in domeniul pharma. ’’

Radu Deac, parintele chirurgiei cardiace: ‘’Inima este esenta vietii’’

Gala Capital Top 100 performeri din Sanatate a premiat personalitati de marca ale scenei medicale romanesti, cum ar fi prov univ Dr Radu Deac, considerat parintele chirurgiei cardiace in Romania, Prov Univ Dr Silviu Constantinoiu, pentru jumatate de secol dedicat excelentei in medicina, Dr Irinel Popescu, medicul care a introdus transplantul hepatic in Romania si Laura Balanescu, eroul copiilor de la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru primele transplante hepatice pediatrice din Romania.

Top 100 performeri din sanatate, prima editie

Premiantii galei au fost structurati pe 10 categorii de excelenta: Excelenta in Medicina, Educatie si Cercetare, Spitale de Stat, Spitale Private, Clinici Private, Productie si Servicii Medicale, Distributie si Retail Pharma, Producatori de Medicamente, Producatori de Suplimente Alimentare, Autoritati din Sanatate. Au fost de asemenea acordate si premii speciale. Intre acestia, il amintim pe Dr Felix Popescu, pentru primul transplant din lume, de par pe piele arsa si grefata, realizat cu succes pentru unul din pacientii tragediei de la Colectiv. O distinctie speciala a fost oferita si unei clinici de medicina traditionala chineza, care impartaseste cu pacientii romani de peste cinci ani secretele a peste cinci mii de ani de traditie vindecatoare.

Capital a publicat integral topul celor 100 de performeri din sanatate,gasiti detalii pe www.capital.ro, iar pe castigatorii unora dintre categorii, ii puteti vedea si auzi daca urmariti filmul realizat de echipa noastra la acest eveniment.  

Text Mihaela Moldoveanu