Catena, sponsor al echipei F.C. Arges Piteşti

În toamna anului trecut, oficialii Fotbal Club Argeș Pitești anunţau semnarea parteneratului cu rețeaua de farmacii Catena, două echipe redutabile, cu istorie şi performanțe remarcabile. La conferinţa de presă au fost prezenți Alina Marinescu, Director General Catena și Daniel Marin, Director Financiar Fildas-Catena Grup şi Președinte Catena Racing Team, alături de gazde, antrenorul principal la acel moment, Marius Croitoru și portarul Cătălin Straton.

Vom fi alături de F.C.Argeş în acest sezon competiţional cu posibilitatea prelungirii contractului pe următorii ani” – a declarat Alina Marinescu, referindu-se la importanța parteneriatului dintre un brand autentic românesc, lider de profil în retailul farmaceutic și o echipă de fotbal de top, cu tradiție și istorie de 70 de ani Echipa a fost fondată în 1953 sub numele de “Dinamo Pitești “ și a debutat în prima divizie în sezonul 1961–1962; cinci ani mai târziu și-a schimbat numele în F.C.Argeș Pitești, denumire pe care o poartă și în prezent.

Între timp, la conducerea alb-violeților a venit nimeni altul decât Bogdan Argeş Vintilă, numit pe 15 martie, anul acesta. “Destinul i-a prezis încă din primele zile ale vieții o legătura strânsă cu echipa din Trivale. A îmbrăcat tricoul alb-violet timp de 9 sezoane şi a spus mereu că F.C. Argeș este singura sa iubire. Bine ai revenit acasă, Super Vintilă!”a transmis atunci clubul.

La ultimele două etape din play-out-ul Superligii, Sezonul 2022 – 2023, FC Argeş a învins în deplasare, 0-2 pe Mioveni, iar cu UTA Arad a înregistrat acasă un rezultat de egalitate, 2-2.

Sperăm ca până la finalul sezonului echipa să obţină numai rezultate pozitive, așa cum merită jucătorii, antrenorul, staff-ul tehnic și suporterii inimoși, dar și partenerul Catena, Farmacia inimii care își dorește să readucă F.C.Argeș în elita fotbalului românesc.

            Catena este rețeaua de farmacii numărul 1 în retailul farmaceutic din România şi a demonstrat, de-a lungul a peste două decenii, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, ci și că se implică activ şi în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare.

Realizator: Florin Prodana

Editor: Andrei Gheorghiu