Cele trei dive in concert la Sala Radio

Trei dive, voci de aur, trei artiste distinse cu zeci de premii internationale, mezzo-soprana Ruxandra Donose si sopranele Adina Nitescu si Teodora Gheorghiu, partenere ale celor mai mari solisti de opera din tara si de peste hotare care evolueaza pe cele mai importante scene lirice ale lumii, au revenit in Romania pentru a oferi publicului un concert extraordinar alaturi de Orchestra Nationala Radio dirijata de Tiberiu Soare.

Mezzo-soprana Ruxandra Donose si sopranele Adina Nitescu si Teodora Gheorghiu au interpretat arii, duete si uverturi din celebre opere semnate de Rossini, Verdi, Saint-Saëns, Bellini, Donizetti, Puccini sau Wagner intr-un concert-eveniment intitulat ”Cele 3 Dive”.

Acestea au oferit un spectacol al elegantei, virtuozitatii, al stralucirii vocale si al farmecului personal, care a smuls celor prezenti aplauze indelungi. Inca o data, publicul care a umplut pana la refuz Sala Radio a dat dovada caldurii cu care isi primeste marile talente. De aceea si pentru artiste seara a fost una de vis.

Foto: Nicolae Alexa, Virgil Oprina, Cosmin Bumbut

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu