Deschidere salon – Geta Voinea

Momentul deschiderii salonului Geta Voinea Hair & Beauty din Cocor Store a coincis cu sedinta foto pentru calendarul 2011 marca Geta Voinea. Evenimentul de lansare a fost un spectacol ale carui personaje principale au fost coafurile din toate timpurile - un omagiu adus frumusetii parului si aspectului ingrijit al acestuia.

Spectacolul plin de culoare si forma a transformat salonul Geta Voinea intr-o sala de discoteca, punand in evidenta viziunea Getei Voinea despre frumos si arta. Pornind de la parul scurt, cret, bufant sau extravagant si pana la linii cat mai exacte si sofisticate, conturate perfect – fiecare colt al salonului a fost transformat pentru a reflecta pana la cele mai mici detalii cate un deceniu de moda – evolutia femeii si a nevoilor sale, a rafinamentului si elegantei femeilor din toate timpurile. Si in centrul acestui spectacol a fost insasi Geta Voinea, o femeie unica si un stil aparte.

“Am cautat intotdeauna sa venim cat mai aproape de cliente, prin locatii strategic prozitionate. Cocor este si va ramane mereu un loc plin de amintiri, de traditii si incarcat cu multa istorie… un loc aparte pentru multi bucuresteni si de un loc unde eleganta si simplitatea stilului GV nu trebuie sa lipseasca.” a declarat Geta Voinea.