Farmaciile CATENA la BALUL BOBOCILOR

Farmaciile „CATENA” s-au numarat printre sponsorii editiei 2010 a BALULUI BOBOCILOR, eveniment organizat de Balurile ambition! (http://www.ambition.ro/balulbobocilor) in clubul Fratelli Studios pentru studentii Facultatilor de Marketing si Comert din cadrul ASE Bucuresti. La evenimentul prezentat de Cosmina Pasarin au participat peste 1.100 de studenti care s-au distrat, au dansat si i-au aplaudat pe concurentii de la MISS si MISTER.

Matteo, Cristi Stanciu si formatiile „Les Elephants Bizarres” si “Guess Who” au incalzit atmosfera extraordinara. Reprezentantii Farmaciilor „CATENA” au oferit la momentul “CATENA” 3 vouchere in valoare de cate 50 RON fiecare. La final, au oferit si cadouri pentru ocupantii locurilor I, II si III la concursul de MISS si MISTER, cel mai astepta si aplaudat monet al serii. Pentru fete au fost oferite casete-cadou “Naturalis” (crema de fata, sapun, tonic fata, lapte demachiant si crema de maini), iar pentru baieti cate o caseta-cadou de la “Baylis and Harding” (gel de dus si after shave).

Simona Gusti, castigatoarea concursului de MISS – Facultatea de Marketing si Gabriela Matei, MISS – Facultatea de Comert au primit din partea “CATENA” cate o caseta-cadou “Britney Spears” cu parfum, gel de dus si crema de corp. Andrei Doana – MISTER Facultatea de Marketing si Vlad Blaj – MISTER Facultatea de Comert a primit o trusa “Body Mot Kit” bag (cosmetice pentru baieti).

Oana Georgescu