Fildas Catena, premiată pentru tehnologii sustenabile la Gala Capital 2023

Managerii de succes ai României au fost premiați în cadrul Galei Capital Excelența în Management, ediția 2023. Evenimentul, susținut de Catena, premiază, încă din 2015, performanțele managerilor din companii de renume ce activează pe piața din România, indiferent din industria din care fac parte sau de departamentul pe care îl conduc.

Managerii proiectelor culturale, în premieră la Gala Capital
Dan Andronic, directorul general Evenimentul Zilei și Capital, a anunțat în deschiderea evenimentului noutățile acestui an. Este vorba despre includerea categoriilor Educație-Cercetare, Cultură și Administrație Publică, între cele cunoscute deja, precum : CEO, CFO, Director de Dezvoltare, Marketing și Vânzări, HR, CSR, Agenții de Publicitate.Între premianți s-au numărat Festivalul George Enescu, Academia Română, Universitatea Politehnică, Muzeul Național de Artă al României.
Fildas Trading, premiu pentru implementarea noilor tehnologii sustenabile
„Fildas-Trading este o companie responsabilă, cu o echipă care lucrează în permanență”, spune Dragoș Mihai, CEO-ul companiei.Cel mai important proiect demarat, în contextul crizei energetice, este instalarea de panouri fotovoltaice pe toate depozitele deținute de Fildas-Trading. Aceasta investiție majoră va face nu doar să ne consolidăm investițiile în tehnologii sustenabile, dar și să ne putem asigura din surse proprii cea mai mare parte a energiei electrice pentru spațiile noastre de depozitare, care trebuie să asigure condiții optime de temperatură, specifice păstrării produselor farmaceurice”, mai spune Dragoș Mihai.
Managerii premiați în cadrul Galei Excelența în Management ediția 2023 au fost incluși și în Capital Top 100 Manageri, un proiect în cadrul căruia redacția Capital a analizat performanțele șefilor de departamente de la companii din toate domeniile de activitate, urmărind rezultatele, deciziile și acțiunile relevante desfășurate de aceștia în anul precedent.

Text: Mihaela Moldoveanu