FITS 2013 – Revista in sarbatoare

Spectacolul “Revista in Sarbatoare” sustinut in superba Sala Thalia a Filarmonicii din Sibiu a incheiat cea de-a XX-a editie, jubiliara, a Festivalului International de Teatrul de la Sibiu.

Trupa Teatrului de Revista ”Constantin Tanase” din Bucuresti in frunte cu Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir si Adrian Enache a fost aplaudata minute-n sir de publicul spectator.

Regizat de Cezar Ghioca, “Revista in Sarbatoare” a fost un spectacol cu cele mai reusite momente artistice selectate de-a lungul anilor din repertoriul Teatrului de Revista „Constantin Tanase”, Din distributie au facut parte Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Adrian Enache, Mirela Boureanu – Vaida, Valetina Fatu, Ana Maria Donosa, Cristian Simion, Nae Alexandru, Radu Ghencea, Daniela Tanase si Tatiana Fecioru (moment excentric acrobatic) si Ansamblul de Balet al Teatrului de Revista “Constantin Tanase”. Coregrafia a fost semnata de Cornel Popovici, iar scenografia de Ana Iulia Popov.

Spectacolul “Revista in Sarbatoare” prezentat la Sibiu a fost un proiect sustinut de Programul “Catena pentru Arta”, iar parteneri media au fost: “Tonica by Catena”, Sensotv.ro

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu