Florin Piersic – Iubind femeile…

Florin Piersic s-a confesat echipei Sensotv asa cum numai el stie sa o faca. A vorbit despre femeile pe care le sarbatoreste in fiecare zi, despre mama sa, icoana la care el se roaga, despre marile actrite alaturi de care a jucat teatru si film, despre iubirea pe care le-o poarta si le-o daruieste tuturor femeilor prin jocul sau si prin insasi prezenta sa, prin cuvant, poezie, prin eterna, nedisimulata si neconditionata admiratie.

Totodata, de Ziua femeii, actorii Florin Piersic si Medeea Marinescu au fost protagonistii comediei de succes Straini in Noapte in regia maestrului Radu Beligan. Palatul National al Copiilor din Bucuresti a devenit neincapator pentru cele peste 1000 de femei care au fost prezente de Ziua lor la cele doua reprezentatii si care au primit in dar cate o floare din partea marelui actor roman.

Dupa un lung turneu in tara cu spectacolul Straini in noapte, Florin Piersic a revenit pe aceasta scena cu un rol care i se potriveste perfect, asa cum a intuit si marele actor Radu Beligan atunci cand, aflat la Paris, a hotarat sa traduca si sa regizeze textul lui Eric Assous. Este o comedie romantica cu rasturnari de situatie, cu minciuni si jocuri ale seductiei, o lectie despre cum timpul ne schimba pe fiecare dintre noi. Pierre este omul care simte ca nu a realizat tot ce si-a propus in viata, iar Julietta este femeia care vrea sa obtina ce isi propune, sa-si recapete o parte din viata pe care a nu a trait-o in tinerete.

Drumurile lor se intersecteaza, a fiecare vrea altceva de la celalalt, iar acest lucru ii conduce spre alte secrete care trebuie dezvaluite. Piesa, dar si dialogul, sunt fascinante; Straini in Noapte este un spectacol in care astepti cu sufletul la gura deznodamantul care…vine abia in ultimele minute.

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu