Gala Femeilor care Daruiesc Sanatate

Organizata de Florentina Opris, Presedinta a Asociatiei Pentru O Viata Sanatoasa, ea insasi un promotor al unui stil de viata sanatos, Gala Femeilor Care Daruiesc Sanatate a fost unul dintre evenimentele care au monopolizat atentia tuturor. Astfel, vedeta TV a reunit numeroase reprezentante ale show-biz-ului, femei de afaceri, vedete de televiziune, creatoare de moda, dar si medici si terapeuti de renume: Printesa Lia si Printul Paul de Romania, Teo Trandafir, Deea si Dinu Maxer, creatoarea Rita Muresan, actrita Crina Matei, Oana Ionita, Dr. Dana Jianu (medic primar chirurgie plastica), Claudia Ghitulescu s-au numarat printre laureate.

Daruieste in fiecare zi sanatate, un zambet, o imbratisare, o vorba buna!

Proiectul meu de suflet si al Asociatiei Pentru o Viata Sanatoasa a fost un regal – a spus Florentina Opris. Evenimentul s-a desfasurat si a reprezentat perfect sloganul nostru: Daruieste in fiecare zi sanatate, un zambet, o imbratisare, o vorba buna! Multumesc pentru prezenta Altetelor lor Printesa Lia si Printul Paul, Acad. Prof. Dr. Ovidiu Bojor, lui Teo Trandafir si Octavian Ursulescu, Oanei Ionita, Theei Haimovitz, Ritei Muresan, Deei si lui Dinu Maxer, Crinei Matei, lui Sorin Marcus, medicilor Dana Jianu, Ana Daniela Raiciu (chimist), Simona Carniciu (medic specialist in diabet, nutritie si boli metabolice), Claudia Mahu (medic orimar medicina interna), Iulia Belc (medic primar, recuperare, medicina fizica si balneologie).
La acest eveniment au fost prezenti si in acelasi timp laureati Sorin Mierla (Presedinte A.N.P.C.P.P.S.Romania), Ana Maria Danci (Asociatia Pentru o Viata Sanatoasa) sau Dr. Borbala Koo, Director Executiv Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Sebastian Oros