Gala Premiilor VIP pentru Artele Spectacolului Muzical pentru Copii

Opera Comica pentru Copii la Sala Giulesti Acest, organizat in parteneriat cu Opera Nationala Bucuresti, UNAB, Opera Nationala Romana Iasi, Opera Romana Timisoara si Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” din Constanta,

Saptamana Artele Spectacolului Muzical, un eveniment care isi propune an de an promovarea valorilor artei lirice romanesti a fost deschisa la Opera Comica pentru Copii de musicalul “Coana Chirita”, cu actrita Stela Popescu in rolul principal.

Timp de o saptamana, publicul iubitor de arta a luat parte la spectacole organizate pe cateva dintre cele mai importante scene lirice din Romania: Opera Nationala Romana Iasi, Opera Romana Timisoara, Teatrul de Opera si Balet Oleg Danovski” din Constanta si nu in ultimul rand Opera Comica pentru Copii.

La final, Sala Giulesti a gazduit prima editie a Superlativelor Artele Spectacolului Muzical pentru Copii, eveniment unde au fost recompensati performerii anului 2012 (solisti vocali, balerini, regizori, scenografi, critici muzicali) in spectacolele pentru copii din opera, opereta si musical. Au fost acordate si Premii Speciale si de Excelenta personalitatilor cultural-artistice care au sustinut si promovat spectacolele cu si pentru copii.

Saptamana Artele Spectacolului Muzical este un proiect cultural finantat de Ministerul Culturii si Patrimoniului National.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu