Gala Superlativelor VIP, editia a XII-a

Desfasurata sub egida Impreuna, pentru o Romanie mai buna, cea de-a XII-a editie a Galei de Decernare a Superlativelor VIP a reunit la Opera Nationala din Bucuresti sute de spectatori de inalta tinuta intelectuala ce au aplaudat premierea unor personalitati din aproape toate domeniile de activitate, care, in timp (iar proba timpului nu este aleatorie!), au dovedit ca reprezinta adevarate valori ale societatii romanesti.

Remarcabil este faptul ca si cei care au anuntat premiile sunt vedete ale lumii artistice si personalitati din domenii de activitate diferite: interpetii Margareta Paslaru, Gelu Voicu, Alexandra Ungureanu, Elena Gheorghe si Trupa Sensor, Adi Despot, Radu Almasean, soprana Felicia Filip, regizorii Cristian Mihailescu si Alice Barb, actorii Ion Besoiu, George Ivascu, Ana Ularu, Ioana Flora, Dorotheea Petre, compozitorul Horia Moculescu, criticul literar Dan C. Mihailescu, academicianul Cristian Hera sau gen. mr. (r) Dumitru Prunariu, presedintele Consiliului stiintific al Agentiei Spatiale Romane. Acest eveniment a fost si un rezultat al muncii echipei revistei VIP, un efort colectiv de responsabilizare a publicului, public care a contribuit prin vot la desemnarea laureatilor.

Iata lista premiantilor, veritabile personalitati care si-au pus in valoare talentul, pasiunea si devotamentul la evolutia sociala si culturala prin rezultatele activitatii lor:

Categoria: FILM
Loverboy
Categoria: EVENIMENTUL ANULUI
Festivalul Peninsula
Categoria: MODA
Liza Panait
Categoria: DEBUT
Alexandru China Birta
Premiu special
Stefan Atargovitoaie
Categoria: STIINTA si VIATA
Dr. Gheorghe Burnei
Premiu special
Gheorghe Verman
Categoria: ARTA POPULARA
Ion Mitroi
Categoria: MASS-MEDIA
Radio Romania Actualitati – Matinal
Categoria: ELEGANTA
Cristian Mandeal
Categoria: SPORT
Lucian Bute (Rudel Obreja)
Premiu special
Adrian Vasilescu
Categoria: TEATRU
Radu Afrim
Categoria: MUZICA
Dan Balan
Categoria: CULTURA
Acad. Eugen Simion
Premiul publicului
Trupa TAXI