Gateste cu BUCATARASUL cel DIBACI!

Lansarea oficiala a unui restaurant mic, cu un nume pe cat de ingenios, pe atat de hazliu si de inspirit, l-a avut in centrul atentiei pe maestrul bucatar Ion Dulgheru.

Dibacia bucatarasului, a fost pe deplin apreciata de invitatii celor care au initiat si vor sa dezvolte o afacere de familie, desi nu au prea mare experienta in domeniu. Deviza ”Gatim proaspat, bun si sanatos!” va deveni cu siguranta un mod de..viata pentru gazdele care vor ca toti aceia care le trec pragul sa se simta ca acasa. Mai ales ca orice client poate comanda in avans orice isi doreste sa manance, toate produsele sunt proaspete, fiind excluse produsele congelate sau cele care ce contin E-uri.

Pentru vegetarieni, Bucatarasul face la comanda, orice preparat dorit, iar meniul cuprinde deja o varietate impresionanta de preparate fara carne. Chiar si barmanul, si chelnerii sunt…burtosi, iar patronii sunt foarte mandri de asta.

Oana Georgescu