GAZ PE FOC ( teaser ) – Cat imi lipsesti

Dupa o pauza de 13 ani, formatia care ne-a ramas in memorie prin hit-uri fredonate de o intreaga generatie -“Adio” sau “Spune-mi” a ales sa se intoarca in lumea muzicala. Fanii au avut un cuvant important de spus in aceasta revenire.

“Cand ne-am hotarat sa revenim cu trupa GAZ PE FOC, ne-am gandit ca lumea era obisnuita cu piesa ‘Adio’ ale carei versuri le stiu cu totii” – ne-a marturisit Alin Lupsa. “Si, ca e bine sa cream acest single ca o continuare a acestei piese care si acum se mai canta si pe care, de fapt multa lume o tine minte. Paul a scris piesa, iar eu am facut legatura prin versul ‘Mi-ai spus Adio atunci…’. ‘Cat imi lipsesti’ este de fapt si motivul pentru care ne-am reunit. Este o piesa armonioasa, care mangaie sufletul si abia asteptam reactiile oamenilor de la concert”.

“Cred cu tarie ca noi, prin GAZ PE FOC, vom convinge ca facem muzica adevarata. Esential este ca stilul, look-ul, sound-ul s-au stilizat, ca ne-am maturizat si ca ne bazam pe ajutorul fanilor care ne-au fost alaturi in toti acesti ani si care au crescut odata cu noi!” – ne-a declarat Paul Panait.

PARTENERI MEDIA: SENSOTV.RO, TONICA, MUSIC CHANNEL