Gerovital H3 – Doctor in frumusete

Farmec Cluj a lansat la Bucuresti noua linie de cosmetice Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan. La baza acestora se afla un complex inovator alcatuit din trei ingrediente esentiale pentru ingrijirea tenului matur: acidul hialuronic, vitamina E si Juvinity supranumit Complexul tineretii sau Rezervorul de tinerete indelungata al pielii. Cu o experienta indelungata in cercetarea si dezvoltarea de produse anti-aging, Farmec a creat noile formule Gerovital H3 pentru ca milioane de femei din Romania si de pretutindeni sa-si mentina tenul proaspat si hidratat si sa se bucure de frumusetea lor in fiecare zi, indiferent de varsta.

Cu un slogan inspirat ales – Gerovital – Doctor in frumusete, asemeni noii imagini oficiale – actrita si interpreta Ramona Badescu, specialistii de la Farmec au reinventat conceptul Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan, primul brand antiimbatranire din lume. Artista si-a facut intrarea ca intr-un show international, in stil de mare vedeta, pe ritumurile melodiei Marioara de la Gorj a Mariei Tanase. Recitalul sau a alternat cu piese romanesti si napoletane,artista dovedind din plin prin prezenta si look ca merita sa fie promotorul si mai ales Ambasadaorul in intreaga lume a celebrului brand exclusiv romanesc. Produsele companiei ajung in peste 30 de tari, principalele piete de desfacere fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada, Dubai.

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice, detine marci recunoscute international precum Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec..

Acest material va este oferit de Catena.

Realizator: Oana Georgescu