Hai, zambeste! la Teatrul de Vara Herastrau

A inceput Stagiunea Estivala 2016 la Teatrul de Revista Constantin Tanase!
Teatrul de Vara Herastrau si-a deschis oficial portile cu Premiera Stagiunii Estivale 2016, Spectacolul muzical – umoristic Hai, zambeste!.
Astfel, pentru bucuresteni si nu numai, artistii Teatrului de Revista Constantin Tanase transforma o vara fierbinte intr-una racoroasa, vesela, de neuitat, cu week-end-uri memorabile petrecute la Teatrul de Vara Herastrau si la Sala Savoy! Astfel, sambata se va juca la Sala Savoy de la Calea Victoriei, spectacolul Aer bun! De Savoy, iar duminica, superba gradina de vara, cea mai noua, cea mai mare (peste 2500 de locuri) si cea mai moderna din tara sunt programate reprezentatiile cu Hai, zambeste!
Din distributia spectacolul regizat de cezar ghioca fac parte actorii Alexandru Arsinel, Vasile Muraru si Valentina Fatu, Cristina Stamate, Alexandru Lulescu, Adriana Trandafir Liliana Mocanu, Nae Alexandru si Cristian Simion, Alin Gheorghisan, Miruna Birau, Raluca Guslicov, Monalisa Basarab, Paul Talasman, Diana Radu, interpretii Bianca Sarbu, Daniela Tanase si Radu Ghencea. Momentul acrobatic sustinut de Tatiana Fecioru, recitalul si acompaniamentul Orchestrei Teatrului de Revista Constantin Tanase (dirijor Dan Dimitriu si excelentele reprize de dans si de balet sustinute de Ansamblul de Balet (coregrafia: Cornel Popovici) completeaza un spectacol deosebit care a monopolizat deja atentia Bucurestilor. Scenografia este semnata de Ana Iulia Popov, iar aranjamente muzicale compozitorului Dan Dimitriu.
Partener al acestor proiecte cultural-artistice ale Teatrului de Revista Constantin Tanase este Programul Catena pentru Arta.
Stagiunea Estivala 2016 a Teatrului de Revista Constantin Tanase va dura pana pe 31 iulie 2016 si se va desfasura atat la Sala SAVOY, cat si la Teatrul de Vara Herastrau dupa urmatorul program:
Sala Savoy, Calea Victoriei nr. 33: Aer bun! De Savoy: 09.07/ 16.07/ 23.07/ 30.07 – orele 19.00
Teatrul de Vara HerastrauHai, zambeste!: 2.07/ 10.07/ 17.07 / 24.07/ 31.07 – orele 20.00
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean