HEALTH & BEAUTY EXPO Editia a II-a

Sala Palatului din Bucuresti a gazduit cea de-a II-a editie a HEALTH & BEAUTY EXPO, eveniment care a avut doua tematici de interes: sanatatea si frumusetea. Farmaciile CATENA, revistele TONICA, SLAB SAU GRAS si FARMACIA TA au fost reprezentate alaturi de SENSO TV la acest targ care s-a bucurat de mare succes si al carui slogan a fost: ”Fa din sanatatea ta, frumusetea ta”.

Miile de vizitatori au avut ocazia sa vada, sa testeze si sa achizitioneze cele mai noi produse si metode de tratament din domeniu.

HEALTH & BEAUTY EXPO este un concept international care aduce laolalta cele doua concepte esentiale ale vietii, pornind de la ideea ca frumusetea este legata de o viata sanatoasa si invers. ”Orice persoana, cu adevarat sanatoasa, radiaza de frumusete si orice persoana, cu adevarat frumoasa, radiaza de sanatate” – spunea unul dintre expozanti. In ultimii ani, industria sanatatii si cea a frumusetii au evoluat foarte mult, astfel de evenimente prezentand noutati absolute in domeniu si inovatii ale companiilor nationale si internationale.

Dintre atractiile acestei manifestari am enumera produsele si tratamentele pentru slabit si antiaging, produsele dietetice, aparatura pentru slabit, produsele de machiaj, cosmetice si parfumuri, produsele pentru ingrijire corporala si faciala, centrele wellness&Spa, centrele de fitness-aerobic, pilates si tae-bo, saloanele de infrumusetare, centrele de gimnastica medicala, de chirurgie estetica si remodelare corporala, farmaciile si lanturile farmaceutice, cabinetele medicale, stomatologice, psihologice si de nutritie etc.

Text si foto: Oana Georgescu