Inaugurarea Magazinului ”LORINA BIJOUX”

STELA POPESCU, marea actrita a Teatrului de Revista ”CONSTANTIN TANASE” si cea mai buna prietena a Lorinei Balteanu a fost prezenta la lansarea magazinului „LORINA BIJOUX” alaturi de interpreta NATALIA BARBU – imaginea „LORINA BIJOUX” si de numeroase vedete din teatru, film, show-biz si sport.

Au mai fost prezenti si actorii CRISTINA STAMATE si GABRIEL FATU, interpretii CORINA CHIRIAC,
STELA ENACHE, ANCA TURCASIU, RAOUL, DEEA si DINU MAXER, MIHAI
CONSTANTINESCU si SIMONA SECRIER, NATALIA GUBERNA, MARINELA PARVU,
DANIEL IORDACHIOAIE, sotia sa, actrita NOURIA NOURI si fiul lor cel
mare, Darius, apoi OANA si VIOREL LIS, OCTAVIAN URSULESCU, ALEXANDRA
VELNICIUC (TVR), ROXANA ILIESCU (B1TV) si FLORENTINA OPRIS (Prima TV),
ALINA DUMITRU, campioana olimpica la judo, Teodor Radulescu, unul dintre
cei mai valorosi coregrafi din Rep.Moldova, impreuna cu trupa sa „HOT
DIAMONDS”.

Dupa succesul ineditei Expozitii de Bijuterii de autor intitulata „LORINA-IN NUMELE TRANDAFIRULUI” si gazduita in luna mai la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti), celebrul designer de bijuterii (este si o poeta binecunoscuta!) si-a deschis acum primul magazin la Bucuresti, dupa cel din Paris.

Bijuteriile hand-made realizate de artista Lorina Balteanu, imbina materialele naturale si tehnicile traditionale cu arta moderna si au ca tema principala de inspiratie celebrul roman al scriitorului italian Umberto Eco si muzica portugheza – fado. De data aceasta, au fost prezentate 5 colectii ce duc arta traditionala in contemporaneitate, intitulate sugestiv: “IN NUMELE TRANDAFIRULUI”, “IERI PENTRU MAINE”, “RAZBOIUL BUMBILOR”, “FADO” si “REGINA MARIA”. Surpriza o constituie si colectia de papusi hand-made din portelan, unicat, care pot fi realizate dupa „chipul si asemanarea” clientei.

Oana Georgescu
foto : Gabi Boholt