INTERNATIONAL BRITISH SCHOOL of BUCHAREST GRADUATING CLASS of 2014

Motto: May your Dreams become your Reality
Aula Bibliotecii Centrale Universitare CAROL I a gazduit ceremonia de absolvire a promoției 2014 din cadrul INTERNATIONAL BRITISH SCHOOL of BUCHAREST.

Numeroase personalitati ale vietii publice, membri ai Corpului Diplomatic, oameni de afaceri, profesori, reprezentanti ai conducerii prestigioasei institutii de invatamant, elevi, parinti, rude si prieteni au fost alaturi de absolventii acestui an.

Festivitatea s-a bucurat de prezenta Altetei Sale Regale, Principele Nicolae, care a tinut la randul sau un discurs remarcabil.

S-au decernat premii si trofee, s-au tinut discursuri, au fost momente de neuitat, dar cele mai asteptate au fost discursurile absolventilor, toti, fara exceptie, fiind cuprinsi de emotia care le-a adus de fiecare data lacrimi in ochi. Ecaterina Vlad, Kira Hagi, Alexandra Arsene, Anurag Jain, Ioana Anemona Barbu, Zhenning Zhu, Alexander James Cebula, Mamta Mohadikar, Sebastian Serban, Teresa Sousa, Batuhan Ozmen, Yan Yang Xin, Sebastian Mararu, Alexander Puiu, Sonia Savin, Taolun Li si Victor Andrei Lulache au fost personajele principale ale acestei ceremonii, un eveniment de exceptie pe care nimeni nu il va uita vreodata. De neuitat va ramane si petrecerea care a avut loc la Salonul Diplomat al Athenee Palace Hilton.

Congratulation to the graduating CLASS of 2014!
Realizator: Oana Georgescu / Operator: Alex Andries / Editor: Nicu Pojaru / Foto: Sebastian Oros