Lansarea colectiilor toamna – iarna 2011-2012 – Florin Dobre, Mirela Diaconu si Rhea Costa

Sambata, 8 octombrie 2011, orele 15.00, la magazinul People's Fashion Galery din AFI Palace Cotroceni, va avea loc evenimentul de lansare a noilor colectii de toamna - iarna 2011-2012, semnate de designerii Florin Dobre, Mirela Diaconu si Rhea Costa, urmat de un cocktail party in incinta magazinului. Petrecerea dedicata evenimentului va incepe de la orele 23.00, la Fratelli EspressoBar, str. Nicolae Golescu nr. 5 (in spatele Ateneului Roman).

Despre colectiile designerilor:

Florin Dobre
Prezentata in decorul boem al magazinului Thomas Antiques, in luna decembrie a anului trecut, colectia “Once upon a time…”, semnata de designerul Florin Dobre continua ca si linie de croi in stilul sau caracteristic. Vedetele raman pantalonii slim, sacourile, puloverele si mantourile fiind cambrate si urmand cu lejeritate linia corpului. Materialele folosite sunt stofa, lana si casmirul, iar culorile predominante sunt negrul, albul si cateva accente de rosu, roz si mustar sau galben. Piesa centrala a colectiei sunt costumele in dungi, inspirate din tinutele gangsterilor americani din anii '20, dar adaptate la modernitate.

Mirela Diaconu
Mirela Diaconu a imbinat croiurile lejere si simple cu drapaje, fronseuri, pliuri si cute cu accent pe proportii, pe detaliile siluetei, pe volume care confera libertate corpului. In acelasi timp silueta se imbraca usor pentru un sentiment de relaxare si visare. Materialul de baza uitlizat in aceasta colectie este matasea, prin intermediul careia designerul a dorit sa ne inspire sentimentul de gratie si liniste. Alaturi de matase, voalul a fost folosit pentru a accentua si mai mult senzatia de plutire, cu toate acestea colectia nu ar insemna nimic fara combinatia cu organza, regina volumelor si a efectelor speciale. Culorile alese de Mirela Diaconu sunt pasteluri care imbraca corpul gol asemenea asternutului de pe pat. Toate acestea sunt combinate cu imprimeuri originale, simbolice pentru obiectele personale si sugestii ale sentimentului de deja-vu.

Rhea Costa
Colectia 50.60 semnata Rhea Costa este un exercitiu stilistic care are la baza o tehnica riguroasa, cu linii ferme si nuante romantice. Pentru toamna- iarna au fost combinate stofa cu matasea si culori neutre cu nuante puternice de grena, mov, rosu, ciclamen, in noua directie aristocrata extrem de in trend sezonul viitor. Colectia 50.60 – Rhea Costa toamna-iarna 2011-12 – a fost prezentata la Bucuresti, in cadrul Galei Avanpremiere.

Pentru mai multe informatii, o puteti contacta pe Cristina Dan – Marketing/PR- 0737 436 205.