Lansarea oficiala a SAE Romania

Cel mai mare provider din domeniul educatiei media din lume, deschide cea mai moderna facultate in Bucuresti!

Institutul SAE a anuntat ca de azi isi continua planul de extindere a retelei deja impresionante de campusuri universitare si in Romania, cu orasul Bucuresti, care in curand se va alatura celor 57 de orase cheie in care Institutul SAE opereaza in prezent, incluzand Londra, New York, Berlin, Munchen, Paris, Milan, Istanbul, Madrid, Atena, Sidnei, Dubai,Los Angeles si Singapore.

Institutul SAE este cea mai mare instiutie de invatamant superior particulara din lume in domeniul Audio Production, Film Production, Interactive Animation si Applied Multimedia, oferind cursuri practice de specializare cat si programe de cursuri academice in 56 de scoli in 25 de tari.

Deschiderea SAE Bucuresti va imbogatii experienta impresionanta a celor 35 de ani in industria educatiei internationale media cu acoperire in 26 de tari, pozitionand Bucurestiul ca si centru regional pentru renumita educatie digitala si new media in domeniile Audio Engineering, Film making, Multimedia & Web development, Games Design and Develoment, Digital Journalism si 3D Digital Animation.

Noul campus va dispune de cele mai moderne echipamente si facilitati, un curriculum contemporan si practic de predare si lectori experimentati ai industriei in domeniu, care intentioneaza sa ofere studentilor din Romania si vecinatati un standard la nivel mondial in domeniul creativitatii media.

SAE isi propune sa ofere ceritificate, diplome, masterate si doctorate (doctoratele vor fi acreditate de Universitatea Middlesex din Londra) incrucisand patru sisteme de curs prin intermediul carora scoala va functiona la capacitate maxima.

Lansarea oficiala a SAE Romania are loc in timpul festivalului Musikmesse 2011 din Frankfurt, Germania, care se desfasoara in perioada 6 – 9 aprilie, iar deschiderea oficiala este programata pentru toamna 2011, pentru a coincide cu inceperea anului universitar.

“A existat o incredibila crestere in industria multimedia in aceasta regiune, iar cerintele de cursuri de inalta calitate in domeniul educatiei media, ca cele pe care le ofera SAE, sunt clar in ascensiune. Suntem entuziasmati sa aducem Institutul SAE in Romania pentru prima data si asteptam cu nerabdare sa-i primim pe noii nostrii studenti”, a adugat Mircea Kiraly, General Manager SAE Bucuresti si Senior Executive, Full Production S.R.L.

Pentru mai multe informatii:

Office: 021 202 3227
Mircea Kiraly 0741 106 618
Madalina Diaconu 0737 508 316
[email protected]
http://bucharest.sae.edu/en-gb/home/