“Ne bucura interesul crescut al iubitorilor gastronomiei, participarea numeroasa la programul “Secretele bucatarasului” si dorinta lor de a invata. Speram ca informatiile obtinute in cadrul seminariilor sa le fie de folos tuturor cursantilor si sa ii ajute sa pregateasca mancaruri la fel de apetisante ca ale bucatarasului nostru.
In cadrul proiectului “Secretele Bucatarasului” vom sustine inca 4 seminarii gratuite adresate publicului larg, in cadrul carora vom prezenta participantilor din “secretele” prepararii mancarurilor traditionale romanesti – a declarat Nicoleta Menteanu, managerul restaurantului si initiatorul proiectului.
Lansarea s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata, la eveniment participand jurnalisti si bloggeri interesati de arta culinara, HORECA si timp liber. La finalul proiectului fiecare cursant care a participat la toate cele 5 seminarii (“Cum gatim sanatos?”, “Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste”, “Lumea condimentelor – un secret?”, “Cum gatim legumele proaspete?”, “Eleganta si stil in bucatarie”) va primi o diploma de participare.
Oana Georgescu