Magia Copilariei – premiera la Teatrul Excelsior

Scrisa si regizata de actorul Stelian Milu, Magia Copilariei sau Bibbidi-bobbidi-boo a avut premiera nationala la Teatrul Excelsior. Este un spectacol creat special pentru cei mici si cei mari, cu multa culoare, muzica, ritm, cu numere de magie, iluzionism si cu animale fabuloase.

Cine a pus la cale aceasta fantezie muzicala, care va poarta intr-o lume de basm, plina de magie si intamplari care mai de care mai neobisnuite?

Este vorba de o echipa tanara si entuziasta a Teatrului Excelsior, condusă de actorul, regizorul, scenograful si autorul acestei piese, Stelian Milu, cel care a semnat si ilustratia muzicala. Ajutoarele lui sunt actritele Stefania Dumitru (Spiridusul), Mihaela Coveseanu, Silvana Ionescu, Cosmina Dobrota, in rolul Vrajitoarelor si The Magic Cezar (Cezar Mihai Balasoiu), in rolul Ucenicului Vrajitor. Coregrafia este semnata de Florin Maris, iar machiajul spectaculos este creatia Stelei Ciciu.

Ce se intampla atunci cand cartea vrajilor este deschisa?

Imposibilul devine posibil si veti intra impreuna cu Marele Vrajitor, cu Spiridusul, cu cele trei Vrajitoare de la Rasarit si cu Thomas, Ucenicul vrajitor, in cea mai fantastica aventura. Pe un taram unde personajele din Magia Copilariei rostesc la unison, alaturi de public: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo… Este taramul Marelui Vrajitor, un loc plin de mistere, de globuri din cristal, paianjeni, capete de mort, fum si o ceata deasa. Magia Copilariei ne cuprinde incet incet pe toti. Se rade, se aplauda la fiecare vorba a Ucenicului Vrajitor, la fiecare giumbusluc al Spiridusului, dupa fiecare melodie a Vrajitoarelor. Se canta, se danseaza, se fac si se desfac vraji. Sala interacţionează cu actorii si invers. Costumele si machiajul sunt fantastice, iar momentele de iluzionism sustinute de Cezar Mihai Balasoiu (el este si dresor!), absolut senzationale.
Senso TV este partener media al Teatrului Excelsior.
Acest material va este oferit de Catena.
Realizator: Oana Georgescu
Foto: Florin Ghioca, Teatrul Excelsior