Mos Craciun Catena, din nou la Bucuresti

Sute de copii, de la cateva luni, la 14 ani, au petrecut, ca la fiecare sfarsit de an, o seara magica, de vis, oferita lor, in exclusivitate de Catena. Unul dintre cele mai mari si mai frumoase spatii de joaca din Bucuresti, transformat iarna in Regatul lui Mos Craciun (Santa Klaus Kingdom) a fost gazda perfecta pentru cei mici si nu numai.

Aproape ca nu a fost copil care sa nu incerce macar odata atractii irezistibile precum bungee dome, trambulinele, derdelusul, biliard-ul, circuitul de bumper cars, jocurile gonflabile, mesele de foosball si ping pong, zonele de arcade games, playstation racing, playstation games si soft play arena, dar si peretele de escalada. De neratat, pentru cei mai mari a fost partia din Santa Claus Kingdom, prima partie de schi acoperita din Romania, cu o lungime de peste 32 metri si o inaltime de circa 6 metri, Pauzele au fost insa la fel de placute: sedintele de face-painting si fotografiile la minut cu spiridusi si personaje din povesti, cu Elsa, Olaf si Craciunita sau cele facute in casa si in caleasca lui Mos Craciun, trasa de renul Rudolf.

Aparitia lui Mos Craciun a starnit senzatie printre micutii angajatilor Fildas si Catena Grup si Tonica Group, oaspeti ai Santa Claus Kingdom si invitati de onoare la Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distractii, dar si la cel mai important eveniment tematic dedicat iernii, organizat in Romania. O intalnire de suflet, mult asteptata, emotionanta, devenita deja traditie, unde Mos Craciun a sosit si de data aceasta cu sacul plin de cadouri (din parte Catena), spre bucuria tuturor celor prezenti. De remarcat si faptul ca reteaua de farmacii numarul 1 in Romania, Catena, acorda o importanta aparte ofertelor adresate familiei, o dovada in acest sens fiind cardul de reduceri Mama si Copilul, dar si publicatia Mama si Copilul – brosura pentru mamici si pitici oferita gratuit pe baza cardului.

Realizator: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu
Foto: Cristina Ardelean