Opera Comica pentru Copii din Bucuresti, triumf in Turcia

Artistii Operei Comice pentru Copii au fost distinsi recent cu inalta distinctie CERTIFICAT of EXCELLENCE si calificativul EXCELLENT la MEDITERRANEAN CULTURE and ART INTERNATIONAL FESTIVAL 2013.

Gazduita de orasul Kepez (Antalya), cea de-a II-a editie a binecunoscutului eveniment a fost organizata sub egida celebrei Universitati AKDENIZ din Antalya si AGEM (Anatolian Youth Education Centre).

Au participat ansambluri si trupe din Cipru, Bosnia si Herzegovina, Georgia, Macedonia, Ucraina, Rep.Moldova, Spania, Serbia, Slovacia, Polonia, Bulgaria, Turcia etc. Coordonator a fost Murat Erdem, director International Kepez Peace Folkdance Festival.

Desfasurata intr-un decor superb, pe o plaja din Manavgat in fata a sute de spectatori, Gala a culminat cu show-ul intitulat ”Bucuresti – Capitala muzicii bune”, un spectacol extrordinar de muzica si dansuri romanesti, rasplatit de organizatori cu inalta distinctie CERTIFICAT of EXCELLENCE si calificativul EXCELLENT.

Inca o perfomanta de exceptie pentru artistii romani condusi de Directorul Fondator Smaranda Oteanu Bunea, cu un palmares impresionant: 20 de Premii Internationale si 30 de Premii Nationale.

Din distributie au facut parte solistii Oana Serban, Roberta Enisor, Jenyer Dumitrascu Lucia Racoveanu si Bogdan Serban si ansamblul de balet alcatuit din Alexandra Corneanu, Theodora Munteanu, Andreea Soare, Claudia Iagar, Alis Birjovanu, Sabina Chirila, Andy Ardeleanu, Mihai Pricope, Daniel Manea, Octavian Iuga, Mircea Ionita si Andrei Dogaru.

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu

Acest material va este oferit de CATENA