Parfumuri nascute din dragoste

Stilettos on Lex - Un parfum misterios, captivant… Terrasse à St-Germain - O intalnire magica in “Orasul Luminilor”, Paris... Amour de Pallazzo - Esenta insasi a unei pasiuni in crestere…

Acestea sunt definitiile celor 3 parfumuri lansate la Bucuresti de creatorii de parfumuri Madalina si Julien Blanchard. Sunt 3 povesti de dragoste legate de Paris, Venetia si New York, orasele iubirii lor. Sunt 3 capitole olfactive transpuse in arome de vis.

Primul din colectie, „Stilettos on Lex” este un parfum floral, fructat, subtil si captivant. Contine note de varf de lamaie, para, davana (o planta aromatica) si lichior de prune, note de mijloc de lacramioara, frunza de violeta, absolut de trandafir, heliotrop, iris si garoafa si note baza de vanilie de Madagascar, patchouli indonezian si lemn de santal. „Este o reflexie a frumoasei misterioase de pe Lexington Avenue, ce seduce fiecare trecator prin mersul ei senzual si prin sunetul tocurilor inalte. In urma sa lasa un parfum subtil, captivant, nostalgic precum memoria unui paradis pierdut. Vis sau realitate? Entuziasm sau disperare? Imaginea ei a disparut, dar a lasat in urma cea mai profunda amintire: parfumul ei…”.

Al doilea, „Terrasse à St-Germain”, e un parfum elegant, sofisticat, lemons si floral. Este un parfum ca un veritabil „coup de foudre” intre doua suflete-pereche care s-au intalnit pe terasa unei cafenele pariziene. Este un parfum unisex sofisticat, magnetic, ce transcede intre feminin si masculin, clasic si modern, ca un portret al dualitatii perfecte. Are note de varf de grepfrut, mandarina si rubarba, note de mijloc de floare de lotus, trandafir si frezie si note de baza de mosc, lemn de santal si patchouli indonezian. Este „o vesnicie incapsulata intr-o secunda, un veritabil coup de foudre intre doua suflete pe terasa unei cafenele pariziene, imbratisata de razele proaspete ale soarelui de primavara. Un parfum elegant, sofisticat, magnetic, un parfum ce transcede intre feminin si masculin, intre clasic si modern, portretul dualitatii perfecte”.

Ultimul din serie, „Amour de Pallazzo”, e un parfum rar, misterios, narcotic si irezistibil, cu aroma orientala. Este un omagiu adus Venetiei, oras al povestilor de iubire. Are note de varf de piper, cuisoare, nucsoara si ghimbir, note mijloc de violeta, lemn de cedru, piele, patchouli si labdanum si note de baza de mosc, ambra, papyrus si castoreum.. “O noapte magica pe strazile inguste, mana in mana, imbatati de iubire. Terase cu broderii de brocart, matasuri fine, candelabre si lumini feerice. Acest parfum este ca un buchet condimentat ce te invita sa descoperi Venetia, un oras- comoara menit sa nasca pasiuni mistuitoare”.

Acest material va este oferit de Catena
Realizator: Oana Georgescu