PHOTOLIU, o colectie cu stil

PHOTOLIU a lansat la «Iconic Food Wine and Design» by Camelia Sucu colectia «Precièux» cu fotolii realizate cu tapiserii de lux din cele mai noi colectii Christian Lacroix, Hermes, Dedar si Designers Guild.

Prezentate separat si inconjurate de mobilier complementar, elemente decorative si aranjamente florale sofisticate, fotoliile au spus fiecare, o alta… poveste. “Spune-mi in ce fotoliu stai ca sa-ti spun cine esti. PHOTOLIU exprima in fiecare piesa creata cu grija si talent, povestea si viziunea, pasiunile si nostalgiile fiecaruia dintre clientii sai. Abilitatea de a personaliza fiecare obiect ne face unici” – a spus Irina Pogonaru, managerul companiei. “Eu vreau sa cred intr-o societate in care pot invata ceva nou de la fiecare dintre oamenii din jurul meu, in care pot vedea in felul lor de a se imbraca o expresie a personalitatii lor si sa pot simti ca in momentul in care pasesc in casa cuiva inteleg putin din cine sunt ei cu adevarat, nu ceea ce au vazut la altii… si nu ceea ce au vazut intr-un catalog”.

Materialele din matase si catifeaua intr-o varietate incredibila de culori si texturi, au fost admirate de invitatii prezenti la eveniment – Anca Vlad, Camelia Sucu, Cristina Copos, Mihaela Geoana, Miorita Videanu, Leslie Hawke, Ella Doicescu, Veronica Savanciuc, Adriana Chiper, Anda Stefan, Andra Andreescu, Violeta Ciurel, Rhea Costa, Malvina Cervenschi, Andreea Ibacka.

PHOTOLIU a lansat colectii de materiale impreuna cu ilustratori, designeri si graficieni talentati. “Casutele” Madalinei Andronic sau siluetele fermecatoare ale lui Floyd Grey sunt doar cateva dintre optiunile de personalizare a tapiteriilor de succes. Colectiile «Floral» si «Geometrics» are o multitudine de surse de inspiratie, incepand cu decoratiunile elaborate ele perioadei Rococo si terminand cu tendintele din moda actuala.

Realizator: Oana Georgescu