Premiera “Spectatorul condamnat la moarte” de Matei Visniec

Teatrul ARCA a gazduit in spatiul necoventional al clubului “La Scena” lansarea oficiala a Trupei „Teen Media” si premiera spectacolului “Spectatorul condamnat la moarte” de Matei Visniec (regia Cristian Bajora) sustinut cursantii si absolventii Scolii de Teatru.

Spectacolul se desfasoara in foaier, pe scena, in sala, la bufet. Totul e viu, candid, plin de energie si adevarat. Chiar daca “Teen Media” a implinit 1 an de la infiintare, tinerii (viitori) actori sustin déjà spectacole la teatre importante din Bucuresti. Sa ne amintim doar de spectacolul „Cronica unui rasarit de soare avortat ” sau „Paparazzi ” de Matei Visniec in regia aceluiasi Cristian Bajora, spectacol sustinut cu ocazia implinirii unui an de existenta a Teen Media.

Remarcabil este ca „actorii” sunt oameni obisnuiti fara studii de specialitate sau experienta, care vor sa isi petreaca timpul liber invatand ce inseamna aceasta meserie. Profesori le sunt Victoria Dicu si Mihai Calota (TNB), Dana Voicu (Teatrul ARCA) si Alina Patilea (Teatrul de Comedie). Dupa trei luni de munca primii cursanti au urcat pentru prima data pe scena, altii au hotarat ca asta e vocatia lor, iar altii au ales sa faca aceste cursuri doar ca un hobby. Cert este ca dupa acest spectacol, toti raman cu o poveste de spus mai departe

Distributie: Stefan Nistor, Alexandru Stanciu, Alexandru Floroiu, Maria Popovici, Florin Fratila, Anisa Lupu, Laura Marin, Eduard Volff.
Oana Georgescu