Primavara Magnoliilor

Opera Comica pentru Copii a inaugurat recent Gradina de Vara “Giulesti” cu spectacolul extraordinar “PRIMAVARA MAGNOLIILOR”.

Invitata de onoare a fost marea actrita Stela Popescu. Dupa numai o saptamana a fost programat cu acelasi mare succes musicalul “COANA CHIRITA” cu aceeasi Stela Popescu in rolul principal.

Au fost prezenti la premiera RAOUL, DEEA si DINU MAXER, compozitorul JOLT KERSTELY, EVA KISS si RADU CONSTANTIN, OANA si VIOREL LIS, CARMEN PLESEA, NATALIA GUBERNA, VALER RAILEANU (ex TODOMONDO) si actorul GABRIEL FATU. “PRIMAVARA MAGNOLIILOR” este un mozaic muzical coregrafic cu pagini celebre din opera si opereta, dar si din literatura romaneasca si universala de gen.

In ianuarie 2003 Opera Comica pentru Copii – prima institutie muzicala de gen din Romania, primea girul Consilului General al Primariei Municipiului Bucuresti! Era déjà o creatie sau mai bine zis un proiect de mare succes care se lansase inca din 1998 ca o companie independenta, director-fondator fiind criticul muzical Smaranda Oteanu-Bunea. Activitatea, turneele, premierele si mai ales premiile si trofeele obtinute in tara si peste hotare sunt practic de necuprins, dar cel mai important este faptul ca Opera Comica pentru Copii si-a castigat audienta, aprecierea si dragostea celor mai mici si mai exigenti spectatori. Pentru ca, asa cum spunea insasi Smaranda Oteanu-Bunea «Copiii sunt cel mai exigent public si cel mai cinstit auditoriu!».

www.operacomica.ro

Oana Georgescu