Racoreste-ti vara cu zambete proaspete

Soarele clocotitor al verii, exploziva sursa de energie si optimism, isi cere stralucirea din tot ce ne inconjoara. Specialistii frumusetii de la salonul Exclusive Hair Style au aduc prospetimea in look-ul Lacramioarei Muresan, castigatoarea revistei TONICA.

Primul pas in schimbarea look-ului Lacramioarei vizeaza coafura si pentru ca trebuie sa luptam cu un par foarte fin cu firul subtire, Dana Visanescu, hair-stylist, alege o coafura franjurata cu un filat discret care sa puna in evidenta forma ovala a fetei si sa aduca in acelasi timp un plus de volum.

Culori complementare in machiajul verii

Pentru completarea noului look, machiajul este esential. Ileana Popescu, make-up artist, alege un machiaj bazat pe culori complementare care sa evidentieze culoarea ochilor. Astfel, nuantele de roz si mov isi castiga admiratia in lumina reflectoarelor. Pentru a accentua privirea se foloseste un creion maro aplicat pe interior la nivelul conjunctivei. in ceea ce priveste fondul de ten, se alege o varianta usoara, de vara, care nu incarca tenul. Rujul si blush-ul in nuante de mov vin ca accesorii finale in machiajul Lacramioarei.

Unghiile rosii, mereu in tendinte

Vara inseamna culoare, lumina si stralucire. Prin urmare, Dana Costache, nail-artist, apeleaza la o nuanta puternica de rosu care incadreaza perfect forma patrata a unghiilor, realizand un contrast proaspat cu nuanta calda si deschisa a pielii. Unghiile rosii vorbesc despre eleganta si feminitate in orice anotimp.