Regal actoricesc si muzical cu Florin Piersic si Olga Ciolacu

Centrul Cultural si Restaurantul-Muzeu „Vatra Neamului" din comunca Balotesti a fost inaugurat cu mare fast de catre Uniunea Culturala a Romanilor Basarabeni in parteneriat cu Ambasada Rep.Moldova in Romania. La eveniment au fost prezente personalitati marcante ale vietii culturale si politice, prinrte acre i-am remarcat pe fostul presedinte al Romaniei - Emil Constantinescu, Mircea Druc, primul premier al Rep.Moldova, printesa Lia si printul Paul de Romania, E.S. Iurie Renita, Ambasadorul Rep.Moldova in Romania, pe fostul ambasador al Rep.Moldova la Consiliul Europei - Iuliana Gorea-Costin sau pe fostul primar al Bucurestilor Viorel Lis.

Marele actor Florin Piersic (Presedinte de Onoare al UCRB), a reusit din nou sa-i seduca pe toti cei prezenti, dar mai ales pe colegii sai de breasla care au tinut sa fie prezenti la acest eveniment unic in peisajul cultural bucurestean – compozitorul Horia Moculescu si colega sa de emisiune (“Atentie, se canta!”) Alexandra Velniciuc, Ion Caramitru – directorul Teatrului National din Bucuresti, prezentatorul Octavian Ursulescu, actorul Victor Yila, compozitorul Nicolae Caragia, Presedintele UCRB, Alexandru Mironov, Alina si Romeo Negoiasa (grupul ALESIS), Ivan Patzaichin si sotia sa, Georgiana etc.

Dupa recitalul extraordinar al marii artiste de dincolo de Prut Olga Ciolacu, actorul i s-a alaturat cantaretei, iar duet-ul lor a fost apaludat minute-n sir de toti cei prezenti.

Oana Georgescu