“Regina manichiurii” de la HOLLYWOOD la Bucuresti!

Supranumita si “Regina manichiurii” de la Hollywood, celebra Joey Brown a lansat la Bucuresti colectiile 2011 de lacuri de unghii (culori, modele si texturi) realizate in colaborare cu vedete celebre de la Hollywood si din lumea sportului alb - KATY PERRY - Teenage Dream, GLAM SLAM by Serena Williams si “BURLESQUE”, inspirata de filmul cu acelasi nume de la Sony Pictures, cu Christina Aguilera si Cher in rolurile principale!

Show-ul, spectacolul de cabaret, prezentarea de moda si atmosfera de la Bon Ton palace, gazda evenimentului au incantat asistenta si mai ales pe vedetele (tenismenii Alexandra Dulgheru, Bogdan Gauzin si Adrian Marcu (impreuna cu sotia si fiica), Oana si Viorel Lis, Elena Merisoreanu si fiica sa Raluca, actrita Crina Matei, vedetele TV Iulia Fratila, Roxana Iliescu si Florentina Opris, Caremen Plesea si interpreta Marinela Parvu, care au tinut sa afle primele ce se poarta si care sunt tendintele anului 2010-2011 in ceea ce privste manichiura.

In 2011, cu ocazia Australian Open (ianuarie), French Open (mai), Wimbledon (iunie) si US Open (august), OPI va lansa cate doua noi lacuri de unghii din Colectia GLAM SLAM by Serena Williams la inceputul fiecarui turneu.

Laureata recent la MTV Music Award pentru Cel mai bun videoclip, Katy Perry combina dragostea pentru muzica cu grija pentru un look impecabil. Ea a lansat o noua linie de lacuri impreuna cu OPI inspirata de stilul sau, dar si de cel mai recent album – “Teenage Dream”. “Suntem entuziasmati sa facem echipa cu o vedeta pop de asemenea calibru” – au spus mai-marii de la OPI. De Sarbatori, OPI va fi din nou in centrul atentiei datorita lansarii celui mai nou film Sony Pictures-“Burlesque” cu Cher si Christina Aguilera in rolurile principale.

Musicalul scris si regizat de Steven Antin va fi lansat in SUA pe 24 noiembrie, iar in Romania pe 24 decembrie. Inspirata de costumele extravagante si coregrafia indrazneata, colectia OPI “Burlesque” lanseaza 12 nuante in editie limitata pentru Sarbatorile 2010. Culorile senzationale au fost modelate dintr-un glamour majestos, avand ca tema de inspiratie costumele care amintesc mereu de farmecul cabaretului.

Oana Georgescu