Roberto Cavalli, din nou in Romania

Special pentru a lansa oficial propriul magazine, faimosul designer Roberto Cavalli a venit pentru a doua oara in Romania, dar de data aceasta insotit de muza sa, top modelul international Irina Shayk, iubita celebrului atacant Cristiano Ronaldo (Real Madrid).

Zeci de vedete si jurnalisti au avut ocazia sa admire faimoasele creatii, dar mai ales “piesele cheie” ale brand-ului Cavalli cu deja celebrele animal-print-uri. A fost prezentata si noua colectie pentru sezonul de primavara-vara 2013, cu print-uri pe matase si bumbac si cu o impresionanta varietate cromatica (de la pasteluri la culori neon).

Aparitia designerului Italian, insotit de manechinul Irina Shayk a declansat o mare de blitz-uri si o inghesuiala de nedescris. El s-a declarat foarte incantat de atentia acordata si pentru felul in care s-a simtit in Romania, dorindu-si sa revina cat mai curand la Bucuresti cu o linie vestimentara creata special. Investitia in magazinul bucurestean, primul monobrand din sud-estul Europei, a depasit 500.000 de euro. Acesta a fost amenajat la fel ca toate celelalte magazine “Roberto Cavalli” din marile metropole ale lumii.

Cu toate ca magazinul este deschis din decembrie anul trecut, Roberto Cavalli a decis sa-l „boteze” personal abia acum, convins fiind si de frumusetea si personalitatea femeilor din Romania carora, spunea el, li se potriveste perfect stilul “Cavalli”. Dealtfel, foarte multe dintre vedetele autohtone si nu numai au etalat cu ocazia acestui eveniment tinute si accesorii purtand celebra semnatura.

Acest material va este oferit de Catena

Realizator: Oana Georgescu
Foto: Oana Georgescu