S-a redeschis WATERPARK!

Inceputul verii a coincis deloc intamplator cu redeschiderea celui mai mare parc acvatic si de distractii din Romania. Evenimentul a debutat cu urarea de bun-venit a lui Sorin Ionescu, director general al WATERPARK, care a lansat catre sutele de invitati prezenti propunerea de a pasi pe nisipurile “marii” din... Otopeni (Calea Bucurestilor nr.255 A, Otopeni, Ilfov).

“Marea a venit la tine” a fost mesajul lui Sorin Ionescu, dupa care, timp de aproape 3 ore, sub un soare naucitor, atmosfera a fost infierbantata si mai mult de ritmurile latino, dansurile braziliene si demonstratiile de gym-show (aerobic, Kangoo Jumps) ale antrenorilor si instructorilor de la Wellness SPA-ul “Body Art” din incinta RIN Grand Hotel.

Petrecerea intitulata “Brazil Party” a inceput in acordurile muzicii latino a CUBANISIMOS Orchestra, alaturi de care dansatoare in costume exotice au incalzit si mai mult atmosfera mult prea fierbinte.

La eveniment au participat si Ionut Negoita, patronul WATERPARK si Diana Metiu (DMI International), organizatorul evenimentului, alaturi de oameni de afaceri si reprezantanti ai sportului (Florin Prunea) si ai showbiz-ului. Noutatea WATERPARK consta in amenajarea a doua terenuri de de volei si de fotbal pe nisip, alaturi de care se afla 4.000 de sezlonguri, 9 piscine, 27 de tobogane, terase, cafenea si restaurant.

Situat la 6 km de Bucuresti, WATERPARK a fost inaugurat oficial in 2004 si reprezinta principalul punct de atractie estivala pentru bucuresteni, locuitorii din Ilfov si nu numai, avand intre 150.000 si 250 000 de vizitatori pe sezon. Parcarea are 2.500 de locuri.

Programul WATERPARK este de luni – vineri, intre orele 10 – 20. Intrarea pentru copii este de 15 lei si pentru adulti de 30 de lei, iar in week-end, parcul acvatic este deschis de la orele 9 la 20, intrarea pentru copii fiind de 25 de lei, iar pentru adulti de 50 de lei.

www.waterpark.ro

Oana Georgescu