Schimbare de look – Noiembrie 2010

Cateodata ai impresia ca parul este banal si ca nu e nici pe departe asa cum ti-ai dori? Daca da, nu trebuie sa devii deprimata. Solutia este sa gasesti mici trucuri si sa faci mici schimbari care sa-ti dea parului o alta…viata. Adica o alta forma, o alta culoare si mai ales prospetime.

Important este sa accepti parul asa cum il ai de la mama natura. Pentru ca, de cele mai multe ori, femeile isi distrug parul in incercarea de a-l indrepta obsesiv daca este ondulat sau de a-l ondula daca este drept. Sa recunoastem! Putine sunt acelea care pun cu adevarat pret pe calitatile innascute ale podoabei lor capilare. Evident sunt si exceptii… Cert este ca se poarta din nou coafurile cu aer “dezordonat”, buclele si nuantele “naturale”.

Toate acestea pot fi realizate cu orice tip de par (lung, mediu), fara a uita ca, de pilda, volumul si supletea parului se obtin cu ajutorul suvitelor inegale. Principalul avantaj al parului scurt este insa, pe langa faptul ca este usor de intretinut, si acela ca poate pune in valoare tunsorile geometrice, unghiurile si liniile perfect drepte. O tunsoare trendy se remarca imediat.

Miruna studiaza Marketing-ul in strainatate si pentru scurt timp a venit la Bucuresti. Cu dorinta mai mult sau mai putin impartasita de a-si schimba look-ul. Echipa “TONICA”a convins-o sa se lase pe mainile si mai ales profesionalismul stylistilor de la GLAMOUR Salon Expert (manager Adina Grigorescu). Asadar, haideti sa vedem “rezultatul” obtinut de Alex Barbulescu (hair-stylist), Gina Dumitru (nail-stylist) si Ana Matei (make-up artist)!

Oana Georgescu
Foto: Sabina Ghiormescu