Schimbare de look – Septembrie 2010

Nu de putine ori gratia si chipul de „papusa de portelan” ca atribute ale feminitatii sunt interpretate ca fragilitate si lipsa de putere. Noi avem insa dovezi clare impotriva acestei conceptii, iar specialistii in frumusete de la salonul Exclusive Hair Style ne vor arata, cu ajutorul Ancai Pavel, castigatoarea din octombrie, ca delicatetea inseamna putere.

Anca are 25 de ani, a terminat Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii la Iasi, iar in Bucuresti isi continua studiile in fotografie, una dintre pasiunile ei alaturi de calatorii, home deco si literatura. Anca are parul plin de volum, usor ondulat si firul subtire, lucru care il face mult mai usor de coafat. Dar cum un par plin de volum nu este suficient pentru un look ingrijit, Dana Visanescu, hair stylist, opteaza pentru o tunsoare bob care ofera alungire fetei prin redirectionarea volumului spre calota.

Ileana Popescu, make-up artist, realizeaza un machiaj potrivit pentru tenul mixt al Ancai. Pentru a corecta ochii descendenti, se opteaza pentru o pensare arcuita a sprancenelor. Pentru a da luminozitate ochilor se alege un roz foarte deschis ca baza, de la insertia genelor pana la arcada, cu umbrirea pleoapei mobile. Pentru a da senzatia de spatialitate se aplica un fard maro inchis in coltul extern al ochilor. Pentru a evidentia machiajul ochilor, rujul mov-pal folosit este ideal mai ales alaturi de blush-ul diafan roz-lila.Pentru mainile delicate ale Ancai, Dana Costache, nail-artist, alege o nuanta puternica de rosu-visiniu. Astfel, unghiile mici cu accente cromatice puternice ofera look-ului o atmosfera jucausa.