Sfarsit de saptamana cu Targ de Jucarii, in Herastrau

Duminica, 29 mai, incepand cu ora 11.00 va avea loc in parcul Herastrau (intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle) cea de-a XII-a editie a Targului de Jucarii organizat de Teatrul Masca.

“Targul de Jucarii este un bun prilej de a oferi copiilor momente de incantare si de a-i invata prin intermediul jocului cateva reguli economice de baza. Va asteptam alaturi de cei mici sa retraim pentru cateva ore farmecul copilariei”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

O plimbare de duminica dimineata in parc se transforma intr-o cursa printre tarabe cu jucarii sau carti pentru copii, unde cei mici sunt provocati la un joc inedit si educativ. Copiii negustori vor invata sa obtina o autorizatie de la actorii teatrului pentru ca apoi sa poata vinde in pravalia lor jucariile aduse de acasa. Vanzarea va respecta regulile economiei de piata: preturile vor fi stabilite in functie de cerere si oferta, iar micii negustori vor putea sa isi promoveze produsele prin metode traditionale. Totul se va desfasura sub atenta supraveghere a actorilor care vor monitoriza in permanenta veniturile realizate.
La finalul evenimentului participantii vor fi incurajati sa doneze din jucarii copiilor fara posibilitati.

Anul trecut 600 de copii au avut au avut tarabe si tranzactiile au ajuns la 15.000 lei.
Targul de Jucarii face parte dintr-o serie de evenimente culturale destinate copiilor, printre care se mai pot aminti Iepurasul la Masca sau Ora de Cultura la Masca.

Accesul publicului este liber. Inscrierile sunt gratuite.
Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Eveniment recomandat de: Smart FM
Parteneri media: Bucuresti FM, Port.ro, Acasa.ro, PR Wave.ro, Sapte Seri, Senso TV, Prichindelulmeu.ro